


Dreamcozy Kära Sverige
Ruotsissa on moni asia erityisen hyvin – etenkin ruokapöydän äärellä. Ruotsiin asettunut suomalainen Elna Nykänen Andersson on koonnut yksiin kansiin toisen kotimaansa rakkaimmat reseptit ja tarinat niiden takaa. Länsipohjanpiirakka, sahramipullat, Brantevikin silli, kermavohvelit, raparperimehu ja Rydbergin pihvi – ruotsalaiset osaavat herkutella! Nykänen Andersson on tehnyt monipuolisen uran toimittajana. Hän on brittiläisen Monocle-lehden Tukholman kirjeenvaihtaja ja työskenteli pitkään Ruotsin yleisradioyhtiön uutisankkurina. Nykänen Andersson on toiminut Tukholmassa myös ravintolakriitikkona. Elna rakastaa ruuanlaittoa ja on myös ruotsalaisessa keittiössä kuin kotonaan. Kära Sverige syntyi hänen käsissään rakkaudenosoituksena ruotsalaiselle elämäntyylille ja maan herkulliselle ruoalle.
Kieli: Suomi sekä Ruotsi
Ruotsissa on moni asia erityisen hyvin – etenkin ruokapöydän äärellä. Ruotsiin asettunut suomalainen Elna Nykänen Andersson on koonnut yksiin kansiin toisen kotimaansa rakkaimmat reseptit ja tarinat niiden takaa. Länsipohjanpiirakka, sahramipullat, Brantevikin silli, kermavohvelit, raparperimehu ja Rydbergin pihvi – ruotsalaiset osaavat herkutella! Nykänen Andersson on tehnyt monipuolisen uran toimittajana. Hän on brittiläisen Monocle-lehden Tukholman kirjeenvaihtaja ja työskenteli pitkään Ruotsin yleisradioyhtiön uutisankkurina. Nykänen Andersson on toiminut Tukholmassa myös ravintolakriitikkona. Elna rakastaa ruuanlaittoa ja on myös ruotsalaisessa keittiössä kuin kotonaan. Kära Sverige syntyi hänen käsissään rakkaudenosoituksena ruotsalaiselle elämäntyylille ja maan herkulliselle ruoalle.
Kieli: Suomi sekä Ruotsi
Ruotsissa on moni asia erityisen hyvin – etenkin ruokapöydän äärellä. Ruotsiin asettunut suomalainen Elna Nykänen Andersson on koonnut yksiin kansiin toisen kotimaansa rakkaimmat reseptit ja tarinat niiden takaa. Länsipohjanpiirakka, sahramipullat, Brantevikin silli, kermavohvelit, raparperimehu ja Rydbergin pihvi – ruotsalaiset osaavat herkutella! Nykänen Andersson on tehnyt monipuolisen uran toimittajana. Hän on brittiläisen Monocle-lehden Tukholman kirjeenvaihtaja ja työskenteli pitkään Ruotsin yleisradioyhtiön uutisankkurina. Nykänen Andersson on toiminut Tukholmassa myös ravintolakriitikkona. Elna rakastaa ruuanlaittoa ja on myös ruotsalaisessa keittiössä kuin kotonaan. Kära Sverige syntyi hänen käsissään rakkaudenosoituksena ruotsalaiselle elämäntyylille ja maan herkulliselle ruoalle.
Kieli: Suomi sekä Ruotsi
Recipes: Elna Nykänen-Andersson
Photography: Per Ranung
Layout design: Johanna Luoma-Tuominen