


Dreamcozy Summer Cookbook
Pohjoisen lyhyen ja valoisan kesän kruunaavat maistuvat antimet – keskiyön auringon lempeiden säteiden saatellessa juhannuspöytään. Lomafiilistä lisäävät pienemmätkin syyt panostaa keittiössä ja kerätä kokoon rakkaimmat.
Toukokuu avaa suven satokauden kuusenkerkkäjuomalla, nokkosletuilla, parmesaani-lipstikkakeitolla sekä raparperi-vaniljakreemipullilla. Alkukesän nautintoja ovat uudet perunat, grillattu varhaiskaali, rapea siika piimä-fenkolikastikkella ja mansikka-marenkikermakakku. Parhaissa pihajuhlissa ketokukilla viimeistelyyn pöytään kannetaan umaminen perunasalaatti, jälkiruokana ihastuttavat niin suklaamousse-kirsikkakakku kuin täyteläinen mustikkamaitopiirakka. Rapujuhlien jälkinäytös lusikoidaan parempiin suihin unelmien rapuliemikeittona. Elokuun tummenevassa illassa maistuvat sienitoast, herukka-mascarponekakku ja helppo karviaisgalette.
Dreamcozy Summer Cookbook tarjoilee runsaan kattauksen pohjoismaisen kesän antimia. Mukana ovat suolaiset ja makeat valiot sekä luonnonläheiset DIY-somisteet. Modernilla otteella kokatut sesonkiherkut hyödyntävät kotimaisia raaka-aineita, päivittäen perinteiset reseptit tähän hetkeen.
Kieli: Suomi
Pohjoisen lyhyen ja valoisan kesän kruunaavat maistuvat antimet – keskiyön auringon lempeiden säteiden saatellessa juhannuspöytään. Lomafiilistä lisäävät pienemmätkin syyt panostaa keittiössä ja kerätä kokoon rakkaimmat.
Toukokuu avaa suven satokauden kuusenkerkkäjuomalla, nokkosletuilla, parmesaani-lipstikkakeitolla sekä raparperi-vaniljakreemipullilla. Alkukesän nautintoja ovat uudet perunat, grillattu varhaiskaali, rapea siika piimä-fenkolikastikkella ja mansikka-marenkikermakakku. Parhaissa pihajuhlissa ketokukilla viimeistelyyn pöytään kannetaan umaminen perunasalaatti, jälkiruokana ihastuttavat niin suklaamousse-kirsikkakakku kuin täyteläinen mustikkamaitopiirakka. Rapujuhlien jälkinäytös lusikoidaan parempiin suihin unelmien rapuliemikeittona. Elokuun tummenevassa illassa maistuvat sienitoast, herukka-mascarponekakku ja helppo karviaisgalette.
Dreamcozy Summer Cookbook tarjoilee runsaan kattauksen pohjoismaisen kesän antimia. Mukana ovat suolaiset ja makeat valiot sekä luonnonläheiset DIY-somisteet. Modernilla otteella kokatut sesonkiherkut hyödyntävät kotimaisia raaka-aineita, päivittäen perinteiset reseptit tähän hetkeen.
Kieli: Suomi
Pohjoisen lyhyen ja valoisan kesän kruunaavat maistuvat antimet – keskiyön auringon lempeiden säteiden saatellessa juhannuspöytään. Lomafiilistä lisäävät pienemmätkin syyt panostaa keittiössä ja kerätä kokoon rakkaimmat.
Toukokuu avaa suven satokauden kuusenkerkkäjuomalla, nokkosletuilla, parmesaani-lipstikkakeitolla sekä raparperi-vaniljakreemipullilla. Alkukesän nautintoja ovat uudet perunat, grillattu varhaiskaali, rapea siika piimä-fenkolikastikkella ja mansikka-marenkikermakakku. Parhaissa pihajuhlissa ketokukilla viimeistelyyn pöytään kannetaan umaminen perunasalaatti, jälkiruokana ihastuttavat niin suklaamousse-kirsikkakakku kuin täyteläinen mustikkamaitopiirakka. Rapujuhlien jälkinäytös lusikoidaan parempiin suihin unelmien rapuliemikeittona. Elokuun tummenevassa illassa maistuvat sienitoast, herukka-mascarponekakku ja helppo karviaisgalette.
Dreamcozy Summer Cookbook tarjoilee runsaan kattauksen pohjoismaisen kesän antimia. Mukana ovat suolaiset ja makeat valiot sekä luonnonläheiset DIY-somisteet. Modernilla otteella kokatut sesonkiherkut hyödyntävät kotimaisia raaka-aineita, päivittäen perinteiset reseptit tähän hetkeen.
Kieli: Suomi
Reseptit, tekstit, valokuvat ja layout design: Viola Minerva Virtamo
Editointi: Elina Lähteenmäki